Cumartesi, Temmuz 27

Akasya Durağı’nın Dilek’i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! ‘Aman Osman Ağa görmesin’

2008-2011 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ateş Fatih Uçan, Onur Şan, Sefa Tantoğlu, Max Bendo, Gülay Baltacı, Aslı Altaylar ve Kayhan Yıldızoğlu gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı dizisi halen gündemde. özet bölümleriyle yayında. .

Dizi oyuncularının son yayınları da zaman zaman sosyal medyada gündem konusu oluyor. Bu isimlerden biri de Cezmi Baskın’ın canlandırdığı ‘Osman Ağa’ karakterinin kızı Dilek’i canlandıran Pelin Sönmez oldu.

AKACYA DUR PELIN 2

Uzun süredir ekranlardan uzakta sakin bir hayat yaşayan Sönmez, yıllar içinde yaptığı değişikliklerle adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum aldı.

Pelin Sönmez

Pelin Sönmez’in sosyal medyadaki son açıklaması; “Osman Ağa görmesin”, “Çok güzelsin”, “Bu nasıl güzellik”, “Harikasın”, “Akasya Durağı Meleği ekranlara dön” gibi yorumlar yapılıyor, “Osman Ağa çok kızacak”.

Pelin Sönmez 2

İstanbullu Pelin Sönmez, 27 Nisan 1988’de doğdu. 35 yaşındaki oyuncu, Kocaeli Üniversitesi Derbent Meslek Yüksekokulu Turizm ve Seyahat İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu.

Pelin Sönmez 3

Kariyerine müzikle başlayan güzel oyuncu Pelin Sönmez daha sonra oyunculuğa başladı.

Pelin Sönmez 4

İlk oyunculuk deneyimini Akasya Durağı dizisindeki Dilek karakteriyle yaşadı. Daha sonra Alev Alev, Atlılar ve Yanlış Anlama gibi yapımlarda rol aldı.

Pelin Sönmez 5

2018 yılında Cem Çandar ile evlenen oyuncu temmuz ayında boşandı. Taraflar evliliklerini tek oturumda karşılıklı rıza ile sonuçlandırıyor.

Pelin Sönmez 6

Pelin Sönmez 7

Pelin Sönmez 8

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Babasının o sözü her şeye son verdi!  Kazancıyla neler aldığını açıkça anlattı.Babasının o sözü her şeye son verdi! Kazancıyla neler aldığını açıkça anlattı.
Açıldığı gibi açıldı!  Pozlarıyla yine dikkat çektiAçıldığı gibi açıldı! Pozlarıyla yine dikkat çekti
Kızları gözlerden uzakta yaşıyor!  Gelin bunu paylaştı ve görenler yorum yaptı.Kızları gözlerden uzakta yaşıyor! Gelin bunu paylaştı ve görenler yorum yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking