Cumartesi, Temmuz 27

“Depresyonda olduğu belli!”İspanya La Liga

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler’in eski kas sakatlığının tekrarlandığını, ciddi bir durum yaşamadığını ancak futbolcunun çok üzüldüğünü söyledi.

Ancelotti, Real Madrid’in yarın evinde Valencia’ya karşı oynayacağı lig maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.

“KÜÇÜK BİR GERİ ADIM DİYEBİLİRİZ”

Takımla antrenmana çıkmayan Arda Güler’in kas sakatlığının tekrarladığını belirten Ancelotti, şöyle konuştu: “Maalesef şanssızlıktı. Braga maçı öncesinde bazı sorunlar yaşadı. Önemli olmadığını düşündük, gördük.” Daha sonra da devam etti ama ciddi bir şey değil, küçük bir geri adım olduğunu söyleyebiliriz, elinden geleni yapıyor.” “Hazırlık için çalışıyoruz” değerlendirmesini yaptı.

“DEPRESS OLDUĞU AÇIK”

77a6ff0c65d74b4bb9a61d4624ab91d1

Arda’nın şu an üzgün ve kızgın olduğunu ifade eden İtalyan çalıştırıcı, şöyle devam etti:

“Ona söyleyebileceğim tek şey rahat ve sakin kalmasıdır. Ancak bu şekilde bu dönemi atlatabilir ama bu çok normal çünkü yaşadıkları her sakatlanan futbolcu için geçerli. Sizin için kolay değil değil.” “Takım arkadaşları oynarken o da oynayabilir ve zamanın iyileşmesini bekleyebilir. Oynamak istediği için depresyonda olduğu açık. O üzgün ve kızgın. “Bu normal. Ama acelemiz yok. Arda’nın geleceği Real Madrid’de ve bunu mümkün olan en iyi şekilde yapacak çünkü o olağanüstü bir yetenek.”

“BENZER SORUNLARI BENİM DE YAŞADIM”

29d044f9f67d474c832b3dd9f7e48e4e

Arda’nın ağustos ayında sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirdiğini ve bu tür sakatlıklardan sonra kas problemlerinin tamamen normal olduğunu anlatan Ancelotti, şöyle konuştu: “Ben de benzer sorunları futbol sezonumda yaşadım. Arda’nın geleceği konusunda kesinlikle hiçbir şüphe yok. Arda. Güzel, güzel bir oyuncu. iyi bir gelecek”. onu bekliyor.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Efsanevi futbolcudan Mesut Özil'e çok sert sözler!Efsanevi futbolcudan Mesut Özil’e çok sert sözler!
Adana Demir'den önce F.Bahçe'ye müjde!Adana Demir’den önce F.Bahçe’ye müjde!
Beşiktaş'ın yeni yöneticisi resmen açıklandı!Beşiktaş’ın yeni yöneticisi resmen açıklandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking