Güncel Haberler

29 yıldır “En çok arananlar” listesinin tepesinde! Hamas’ın ‘gölge’ lideri Muhammed Deif böyle görüntülendi!

Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tugayı operasyonunun mimarlarından biri olarak bilinen Muhammed Deif’in ilk net fotoğrafı yayımlandı. İsrail’in kabusu Deif’in fotoğrafının 70 milyon dijital dosya arasında bulunduğu iddia edildi.

“HAYALET” ORTAYA ÇIKTI.

Mescid-i Aksa Tufanı başladığında ses kaydı ortaya çıkan Deif’in, şunları söylediği duyuldu: “ABD ve Batılı ülkelerin halkımıza karşı işlediği suçlara son vermeye karar verdik. Düşman anlayacaktır ki, siz buna sahip olamazsınız.” Sorumluluk almadan daha eğlenceli.”

Fotoğraflarda, hakkında çok az şey bilinen ve lakabı “hayalet” olan Deif’in bir etkinlikte bulunduğu sanılıyor. Fotoğraflardan birinde Deif, elinde bir yığın ABD doları tutuyor ve yanında başka bir adam var.

Deif’in ayrıca saatine baktığı ve elinde plastik bir bardak tuttuğu görülüyor. Fotoğraflarda, geçmişte İsrail saldırılarından son anda kurtulduğu söylenen ve hakkında birçok suçlama yapılan Deif’in, tek gözü kör ve tekerlekli sandalye kullandığı açıkça görülüyor. Adamların arkasında ise iki çift var. ayakkabı.

2. Çeyrek

HER GECEYİ FARKLI BİR EVDE GEÇİREN ‘MİSAFİR’

İsrail’in yıllar önce Gazze’ye düzenlediği saldırıda kolunu ve bacağını kaybeden Deif’in kim olduğunu Mossad dahil hiç kimse tam olarak bilmiyor. Onu 1980’li yıllarda tanıyanlar o dönemde Deyf ismiyle tanındığını söylerken, bazıları da onu asıl ismiyle tanıdıklarını söylüyor. Gazze’nin “hayalet”i olarak bilinen Deyf’in şu ana kadar sadece bir fotoğrafı basına sızdırıldı. İsrail istihbaratının tespitinden kaçınmak için her geceyi Gazze’de farklı bir evde geçiren Deyf’in lakabının “Misafir” olduğu söylendi.

2018 YILINDAN OLDUĞU SÖYLENMİŞTİ

İsrail’in önde gelen medya kuruluşlarından Yedioth Ahronot’un internet sitesinde bu fotoğrafın 2018 yılında çekildiği belirtiliyor. Öte yandan Maariv medya kuruluşu, İsrail ordusunun Deif’in ihtiyaç duymadan sadece hafif bir topallamayla yürüdüğüne dair kanıtlarının bulunduğunu belirtti. herhangi bir destek.

3. Çeyrek

7 SUİKAST GİRİŞİMİNDEN SAĞ KALDI

Kassam Tugayları’nın 7 Ekim 2023’te gerçekleştirdiği saldırının arkasında olduğuna inanılan Deif’in, yaşamı boyunca en az 7 suikast girişiminden sağ kurtulduğu iddia edildi. 2014 yılında kendisine düzenlenen saldırıdan kıl payı kurtulan Deif, bu saldırıda eşini, yeni doğan oğlunu ve 3 yaşındaki kızını kaybetti. Deif’in 2021, 2001, 2002, 2003 ve 2006 yıllarında suikast girişimlerine maruz kaldığını iddia eden İsrail medyası, Deif’in 2006 yılında bacaklarını kaybettiğini iddia etti.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sosisleri oto yıkamada yıkamıştı... Savunması 'yeter' dedirtti!  Sosisleri oto yıkamada yıkamıştı… Savunması ‘yeter’ dedirtti! “Zaten etrafı sarılmış durumda”
Erdoğan herkesin elini havaya kaldırdı ve seçim yarışını böyle başlattı!  AK Parti'nin 26 ilde uzun süredir beklenen belediye başkan adayları belli olduErdoğan herkesin elini havaya kaldırdı ve seçim yarışını böyle başlattı! AK Parti’nin 26 ilde uzun süredir beklenen belediye başkan adayları belli oldu
Uçağınızda lazer ışığıyla taciz!  Sosyal medyada paylaşıldıUçağınızda lazer ışığıyla taciz! Sosyal medyada paylaşıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu