Cumartesi, Temmuz 27

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! “Babasının kopyası”

Yıllar önce İzdivaç programlarıyla kamuoyuna adını duyuran Zuhaş Topal, şimdi de Yemekteyiz programıyla kendisini kamuoyuna tanıtıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan başarılı isim, kızı ve eşiyle birlikte poz verdi.

Kızının doğum gününü kutlayan Topal, paylaşımında şunları yazdı: “Hayatımın en mutlu anını, 10 yıl önce seni ilk kez kollarıma aldığımda yaşadım.” Yıllar hızla geçtikçe büyüyorsun ve kalbimdeki sevgin de büyüyor. Her geçen yıl senin gibi bir oğlum olduğu için şükrediyorum. Benim güzel kızım; Hayallerinin peşinden giderek güçlü, kararlı ve başarılı bir insan olacağına inancım tamdır.

Ekran görüntüsü 2023-11-02 090709

Allah size her zaman sizin gibi şefkatli, temiz ve iyi kalpli insanlar versin. Tek dileğim sağlıklı ve mutlu bir insan olman. Seni çok seviyorum canım kızım, iyi ki benim kızımsın, doğum günün kutlu olsun. “Doğum günün kutlu olsun Lin’am” diye yazdı.

Ekran görüntüsü 2023-11-02 090715

Takipçiler ünlü ismin fotoğrafına “Babasının kopyası”, “Aynı baba”, “Çok güzelsin” yorumlarını yaptı.

Ekran görüntüsü 2023-11-02 090803

Zuhal Topal, 2008 yılında müzisyen Korhan Saygıner ile evlendi. Ünlü çiftin 2013 yılında Lina adını verdikleri kızları dünyaya geldi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Herkes onu merak ediyordu!  Bomba iddiası... Dilan Polat'ın kara kutusu gözaltındaHerkes onu merak ediyordu! Bomba iddiası… Dilan Polat’ın kara kutusu gözaltında
Bakın babanın kim olduğu ortaya çıktı!  Bunu hepimizin bildiği ortaya çıktıBakın babanın kim olduğu ortaya çıktı! Bunu hepimizin bildiği ortaya çıktı
Dilan Polat'ı anlattı! Dilan Polat’ı anlattı! “Hira ile dalga geçen videolar yaptı”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking