Cumartesi, Temmuz 27

Yahudilere beddua eden kişinin videosunu paylaşan ünlü futbolcu, gözaltına alındı! Hakim karşısına çıkacakFransa Ligue 1

Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Nice’in Cezayirli futbolcusu Youcef Atal’ın, geçen yıl kendisine küfür eden kişinin videosunu sosyal medyada paylaştığı gerekçesiyle hakkında açılan soruşturma kapsamında tutuklandığını bilgilerinize sunarız. Yahudi ayı.

GÖZALTINA ALINDI

Ulusal basında yer alan haberlere göre Atal, dün ülkenin güneyindeki Nice kentinde tutuklandı.

HAKİM KARŞINA ÇIKACAKSINIZ

F7XF_MrXAAAEnSn

Geçtiğimiz ay sosyal medyada Yahudilere küfreden bir kişinin videosunu paylaşması üzerine “nefreti tahrik” suçlamasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Atal’ın, mütalaasını açıkladıktan sonra bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor. deklarasyon.

Ezz8H4AXIAL-SU

Atal, geçen ay Fransa’da bir kişinin Yahudilere küfür ettiği bir konuşmanın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tepki almıştı. Nice kulübü oyuncuyu kadrosundan çıkardı ancak oyuncu daha sonra paylaşımını sildi ve özür diledi.

Nice Cumhuriyet Savcılığı, 16 Ekim’deki olayla ilgili olarak Atal hakkında “nefrete tahrik” suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'ın transferinin favorisi oldu, 7. Lig takımına imza attı!Galatasaray’ın transferinin favorisi oldu, 7. Lig takımına imza attı!
Yılport Samsunspor'un Beşiktaş'ta oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyorYılport Samsunspor’un Beşiktaş’ta oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyor
MHK seminerine ilk kez kadın hakemler katıldıMHK seminerine ilk kez kadın hakemler katıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking