Cumartesi, Temmuz 27

Son dakika | Erdoğan’ın görüşmeleri için Bahçeli’den çarpıcı sözler! “Gerekirse alternatif bir yol olarak değerlendirilmeli”

Son dakika haber: TBMM’de MHP grup toplantısı başladı. Devlet Bahçeli, Meclis kürsüsünden gündem mesajlarını aktarıyor.

AKŞENER VE ERDOĞAN’IN ÖZEL GÖRÜŞMELERİ GÜNDEMDE!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün CHP lideri Özgür Özel ile görüşecek. Devlet Bahçeli konuşmasında Erdoğan’ın ikili temaslarına da değindi. Erdoğan’ın görüşmelerini “Bizce yanlış bir şey yok” diyerek değerlendiren Bahçeli, “Gerekirse kamuoyunu şeffaf bir şekilde bilgilendirerek fokurdayan dedikodu kazanının üzerindeki baskının azaltılması alternatif bir yol olarak değerlendirilmelidir.”

“CUMHURBAŞKANIMIZ TABİİ HERKESLE GÖRÜŞEBİLİR”

İşte Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar:

  • Erdoğan’ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız elbette herkesle görüşebilir, konuşabilir, dinleyebilir. Bize göre herhangi bir sorun veya sakınca yoktur. Bizim görüşümüze göre sorunlu olan, asılsız söylentilerin yaygınlaşması ve saçma iddiaların giderek yaygınlaşmasıdır. Gerekirse kamuoyunu şeffaf bir şekilde bilgilendirerek dedikodu kazanındaki baskıyı azaltmak alternatif bir çözüm olmalıdır.

  • Son dönemde ülkemize yönelik iç ve dış tehditler giderek yaygınlaşıyor. Türkiye’yi karanlık operasyonların hedefi haline getirmeye çalışanlara taviz vermeyeceğiz. Allah göstermesin aksi olursa milletimizin yüzüne bakamayız.

“TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMAK HAKLI BİR SEBEPTİR”

  • Suriye bölünmüş durumda ve biz bunu bilmiyor muyuz? Bu terörist hamlenin beyni ABD’dir. Ağustos ayının bu hukuk dışı ve hacklenmiş seçimlerin yapılacağı ay olarak belirlenmesi skandal ardına geliyor. Türkiye’nin güçlü ve haklı tepkisi, ABD’nin geri adım atmasına neden olmakla kalmadı, aynı zamanda 11 Haziran’da yapılması planlanan sözde seçimleri de erteledi. Bu yetmez, kimse bizden bununla yetinmemizi bekleyemez. Bölücü terör örgütünün ABD’nin desteğiyle yapacağını duyurduğu sözde seçimlerin tamamen gündemden çıkarılması ve tartışma konusu olmaması gerekmektedir.

  • Açıkçası bu Türkiye açısından haklı bir operasyon nedenidir. Suriye’nin veya Irak’ın güvenliği Türkiye’nin güvenliğidir. Dişlerimizi ve yumruklarımızı sıkalım. Her mücadeleye hazır ve kararlıyız.

ÖZGÜR ÖZEL’İ HEDEF ALDI

  • CHP patronu gol üstüne gol atıyor. PKK aleyhinde sesini çıkaramayan, bölücü belediye başkanlarına en ufak tepki gösteremeyen bir kişinin CHP lideri olması başlı başına bir trajedidir. CHP yakalanmış ve çoktan Atatürk’ten ayrılmıştır.Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.
    Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Spordan dönen kıza şöyle dedi: Spordan dönen kıza, “Kalçaların tozlu, gel senin için temizleyeyim” dedi. Vatandaşlar kovalamaca sonucu yakaladı
Sinop'ta korkunç kaza!  Mağdurlar ve yaralılar varSinop’ta korkunç kaza! Mağdurlar ve yaralılar var
Uyuşturucu satıcıları polisin tespitini engellemek için şifre kullandı ama işe yaramadı: Kübra orada mı?Uyuşturucu satıcıları polisin tespitini engellemek için şifre kullandı ama işe yaramadı: Kübra orada mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking