Cumartesi, Temmuz 27

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı – GÜNDEM

Alimin mesajında; “İstiklal Marşımız, Kurtuluş Savaşı’nın en zor günlerinde milletimize cesaret ve moral kaynağı olan, milletimizin değerlerini ve vatan sevgisini en güzel şekilde ifade eden bir kahramanlık destanıdır.

Vatanını kendi canından üstün tutan, istiklal ve hürriyetini büyük bir kararlılık ve benzeri görülmemiş fedakarlıklarla savunan atalarımız, bağımsızlık mücadelesini zaferle taçlandırdı.

İstiklal Marşımız, milletimizin çilesini, gücünü ve kararlılığını bugüne taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birleştiren en kıymetli ortak değerlerimizden biridir.

Vatan ve bayrak sevgisinin timsali milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, yazarı olduğu İstiklal Marşımız başta olmak üzere geride bıraktığı eserlerle her zaman saygıyla anılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünde, başta milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını minnet ve rahmetle anıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking