Cumartesi, Temmuz 27

Seçil Erzan’ın ‘Moci’ dediği gizemli kişi bakın kim çıktı! Yazışmalarda dikkat çeken ifade: ‘Yoksa bin defa ölmüştüm’

Aralarında eski futbolcuların da bulunduğu 18 kişinin dolandırıldığı olayla ilgili olarak tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan’la ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Erzan’ın boş alanda tehdit edildiği anlar yaşanırken, gizemli “Moci”nin kim olduğu ortaya çıktı. Görüntülerde, Erzan’ın “Moci” dediği kişinin Erzan’la bankada buluştuğu anlar da gün yüzüne çıktı. Öte yandan Erzan’ın, tefecilere olan borcunu kapatmak için kuzeninin eşinden para istediği ve sisteme yeni birini getirmesini istediği öğrenildi.

“MOCI İLE NAZLI’NIN ÇIKARLARI YOK”

Erzan yaptığı açıklamada tehdit edildiğini söyledi. Gelişmelerin ardından Erzan’ın tehdit altında çekildiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde boş bir arazide olduğu anlaşılan araçta oturan Erzan’ın gözleri şişmiş görünüyor. Araçtaki kişi veya kişiler Erzan’a söylediklerini tekrarlatıp kaydediyor.

Erzan görüntülerde şunları söyledi: “Merhaba Süleyman amca, size verdiğimiz tapuda Moci ve Nazlı’nın ikinizle de ilgisi yok. Bunu tamamen bana yardım etmek için yaptılar. Sizden çok rica ediyorum, lütfen onların faturalarıyla ilgili bir şey yapmayın. Lütfen bunları derhal iade edin. “Çünkü hiçbir şey yok” diye duyuyoruz. Videoda konuşan bir kişi “Bana bir kuruş para almadığımı söyle” derken Erzan, “Moci bir kuruş para almadı” diyor. Nazlı bile değil.”

AW088678_01

İRAN’IN GİZEMLİ ‘MOCI’ KREDİSİ ORTAYA ÇIKTI

Kanal D Haber’in haberine göre herkesin merak ettiği ve ‘Moci’ dediği İranlı tefeci Mojtaba Hakani’nin yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Hakani’nin Erzan’ın odasına girip çıktığı anların görüntüleri elde edildi.

1

Tarih 6 Mart sabah 8:55. Seçil Erzan bankanın üst kattaki odasına girdi. Hakani, Erzan’dan 5 buçuk saat sonra bankadaydı. Erzan, üniversite arkadaşının eşi Hakani ile birlikte bir saat içeride kaldı. 60 dakika boyunca ne konuştuklarını sadece ikisi biliyor. Toplantıdan 3 saat sonra Erzan bankadan ayrıldı.

2

Ertesi gün Hakani tekrar Erzan’ın odasına döndü ama bu sefer yanında bir çanta vardı. Odaya girdiğinde saat 10:00’ı gösteriyordu ve bu sefer 1 dakikadır içerideydi. İki dakika sonra geri döndüğünde bu sefer elinde çanta vardı. 6 dakika boyunca gizli bir görüşme yaptılar ve Hakani parasını verip faiziyle geri aldı.

3

4

Seçil Erzan Hakani ile ilgili açıklamasında “Şu ana kadar aldığımdan çok daha fazlasını ödedim.” dedi. Hakani güya daha fazlasını istiyordu. O ve Erzan gidip tefeci Süleyman Aslan’dan para aldılar. Erzan açıklamasında “Moci ile gittim ve Süleyman Aslan isimli tefeciden 10.000.000 TL aldım ve bunu 14.000.000 TL’ye iade ettim.” dedi.

Senet üzerinde her ikisinin de imzası vardı.Senet alamayan Hakani, Erzan’ı bir araçla ıssız bir araziye götürdü. Erzan, Hakani ne derse onu söyledi.

KUZENİNİN EŞİNDEN YENİ İSİMLER BULMASINI İSTEDİ.

Erzan’ın tefecilere olan borcunu kapatmak ve fona yeni isimler katmak için kuzeninin eşinden para istediği yazışmalar da ortaya çıktı.

Seçil Erzan’ın yüksek kârla finansman yalanı artık çıkmaza girdi. Erzan parayı ödeyemeyince iş sona erdi. Erzan çıkış yolu arıyordu diye düşündü “Şu ana kadar benden aldıkları parayla, market alışverişinden yurt dışı tatillerine kadar geçimlerini sağlamayı başardılar.” Kuzeni Tanin Yılmaz’ın eşi Merve Yılmaz geldi.

Erzan mesajında “Zor bir durumdayım… bugün bana 250-3000’e acil bir şey bulabilir misin?” dedi. Yılmaz, “Zor durumda olduğunu biliyorsun ama konuşmazsan hiçbir şey anlayamıyorum. Daha da kötüsü kaygımı artırıyor.” o cevapladı. Erzan bunun üzerine “30 gün… Yoksa patlarım, başka çarem yok” dedi.

5

“YOKSA BİN KEZ ÖLDÜM, BENİ GÖTÜRECEKLER”

Merve Yılmaz, parası yoksa kimi bulabileceğini sordu. Erzan, Gülnur’un annesine de dikkat çekti. Erzan, Yılmaz’dan sisteme yeni isimler bulmasını istedi. Yılmaz, Erzan’ın isteğine yanıt verdi. “Ah, ah, hayır… İnanın orada ne olduğunu anlayamadığınız bir sistem var. Param olsaydı size verirdim ama artık kimseyi içeri almayacağım.” “Ucuz” dediMerve’ye girmeme izin verirsen hayatımı kurtaracaksın, anneme zarar veremem… Yoksa bin kere ölürdüm, beni götürürlerdi. “ dedi.

Daha sonra konuşma şu şekilde devam etti:

Merve Yılmaz: “Seçil ne diyorsun? Ne yaptın? Dur bir düşüneyim. Dolar mı?

Seçil Erzan: 500 evet…

Merve Yılmaz: Kim olduğunu bilmiyorum ama ben halledeceğim, Gülnur değil. Melis bir sorun olduğunu biliyor ve Gülnur’u asla yarı yolda bırakmayacak.

UCUZ SATIŞ

Bir süre sonra Seçil Erzan ile Yılmaz tartıştı. Erzan’a göre daha fazla para istemeye başladılar. Parayı alamayınca Erzan’a bile saldırdılar. Erzan açıklamasında “Tan yanımdayken Merve de şubedeki odama geldi. Merve birden saçlarımdan tutup bana hakaret etti. Lüks saatimi bileğimden zorla aldı. ‘Bunu yemene izin vermeyeceğim’ dedi. ‘Bana paramı vereceksin’ diye bağırdı.” dedi. Ancak Erzan, Tanin ve Merve’den şikayetçi olmadı.

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
NARKOG-38: 2 ton uyuşturucu ele geçirildi!NARKOG-38: 2 ton uyuşturucu ele geçirildi!
Selman Öğüt rektör atandıSelman Öğüt rektör atandı
Savaş yeniden başladı!  Mısır açıkladı Savaş yeniden başladı! Mısır “ateşkes uzatıldı” dedi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking