Cumartesi, Temmuz 27

Pil tüketiminden şikayet eden kullanıcılar dikkat! Yakında…

9to5Mac’in haberine göre, bu Apple Watch pil boşaltma sorunu çok çeşitli Apple Watch kullanıcılarını etkiliyor gibi görünüyor. Bunun Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 gibi daha yeni modellerin yanı sıra Apple Watch Series 4 gibi daha eski modelleri de kapsadığı söyleniyor. Etkilenen kullanıcıların watchOS 10.1’e güncelleme yaptıktan sonra kullanım süresinin dolduğunu iddia ettikleri söyleniyor. Apple Watch’larının pili anormal şekilde tükenmeye başladı.

YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAKINDA

Rapora göre Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları ile paylaşılan bir notta Apple, Apple Watch kullanıcılarını etkileyen pil tüketimi sorununun farkında olduğunu doğruladı. Şirket, watchOS 10 için bir yazılım güncellemesi aracılığıyla “yakında” bir düzeltmenin sunulacağını söyledi ancak bu güncellemenin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir bilgi vermedi.

Sosyal medyadaki şikayetlere göre bir kullanıcı, Apple Watch Series 9 pilinin yalnızca üç saat içinde %100’den bittiğini söylüyor. Başka bir kullanıcı, Apple Watch Series 7 pilinin yalnızca 30 dakika içinde %25 oranında tükendiğini bildirdi. Öte yandan Reddit ve Apple’ın destek forumlarında da çok sayıda şikayet ortaya çıktı.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu besinler ısıtılınca zehire dönüşüyorBu besinler ısıtılınca zehire dönüşüyor
Tüyler ürpertici vahşet!  Her şeyi itiraf etti: Öldürdü, parçaladı ve yaktıTüyler ürpertici vahşet! Her şeyi itiraf etti: Öldürdü, parçaladı ve yaktı
“Evimde hırsız var” Çok sayıda ekip sevk edildi… Şok olay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking