Cumartesi, Temmuz 27

ON NUMARA SONUÇLARI 6 KASIM 2023! millipiyangoonline.com ile On Numara çekilişi sonuçları ve bilet sorgulama

On numara çekilişine katılarak şansını denemek isteyenler heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. On adetlik çekilişler haftanın iki günü, Pazartesi ve Cuma akşamları yapılıyor. 6 Kasım Pazartesi günü yapılacak on numara çekiliş sonuçlarını Milli Piyango resmi sitesi Millipiyangoonline.com’dan ve haberlerimizden takip edebilirsiniz.

ONUNCU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI 6 KASIM’DA AÇIKLANDI MI?

6 Kasım 2023’teki On Numara çekilişinin sonuçları henüz açıklanmadı. On Numara çekilişi 6 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Sonuçlar açıklandığında haberlerimiz güncellenecektir.

ONUN NUMARA SONUÇ – BİLET İSTEMEK İÇİN TIKLAYIN

ON KURAL NEDİR?

Bir sütunda 80 sayı var. 80 sayıdan 10’u işaretlenmiştir.

Bir veya daha fazla sütunu çoğaltabilirsiniz.

Tek kolon ücreti 2 TL’dir.

Sen al!

Seç fonksiyonu ile sütundaki sayıları oyun konsolu üzerinden kendiniz seçebilir veya rastgele sayılardan oluşturabilirsiniz.

Mağazalarımızda satışa sunulan On Numara oyununa ait kuponlarını doldurmak istemeyenler için tasarlanan bu özellik ile kolonun altında SEÇİNİZ kutusu işaretlenir ve rastgele 10 rakamlı bir şanslı kupon oluşturulur.

Sistem oyunu!

Sistem oyunu; Birden fazla oyun kombinasyonu geliştirin. Bir sütunda 10’dan fazla sayı işaretlenmişse sistem, ayrı sütunlarda seçilmiş ondan fazla sayı ile oluşturulabilecek tüm kombinasyonları oluşturur. En fazla 15 rakamı işaretleyebilirsiniz.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yıkım sırasında yan yattı!  Binalar boşaltıldıYıkım sırasında yan yattı! Binalar boşaltıldı
Dehşet verici açıklama: Bilincim yerine geldikten sonra öldüğünü anladımDehşet verici açıklama: Bilincim yerine geldikten sonra öldüğünü anladım
Bekleyenleri üzecek haber!  Halkla ilişkiler temsilcisi planları doğruluyorBekleyenleri üzecek haber! Halkla ilişkiler temsilcisi planları doğruluyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking