Cumartesi, Temmuz 27

Ölümcül sonuçlar doğurabilen kanserin yaygın belirtisi! Geceleri böyle uyanıyorsanız dikkat

Erken teşhis sağlık açısından önemlidir. Bu nedenle vücudunuzu dinleyip vücudunuzdaki en ufak değişikliği ve tepkiyi fark etmeniz çok önemlidir. Kanser dünyada ikinci önde gelen ölüm nedenidir. Doktorlar, “Erken teşhis hayat kurtarır” diyerek durumun önemine vurgu yapıyor ve ultrason taraması için bir uzmana başvurulmasını öneriyor.

UZUN SÜREN BU SORUNLAR KANSER BAĞIMLILIKLARI OLABİLİR

Uyku sırasında ya da uykuya dalmadan önce yaşanan sorunlar stres, iklim değişiklikleri ve çeşitli hastalıklardan kaynaklanabiliyor. Bu sorunların altında yatan nedenler genellikle önemsiz olsa da, uzun vadeli sorunlar kanser gibi ciddi hastalıkların işareti olabilir.

h2

GECE UYURKEN BUNLARA DİKKAT EDİN!

Dr. Deborah Lee geceleri kanserin belirtilerini anlattı.

Uzman, ağrının geceleri ortaya çıkabilecek en yaygın kanser belirtilerinden biri olduğunu söyledi.

3

KANSER HASTALARININ %38’İNDE GÖRÜLÜYOR

Cancer Research UK, tüm kanser hastalarının yaklaşık %38’inin uyumaya çalışırken orta ila şiddetli ağrı yaşadığını söylüyor.

Dr. Lee, ağrının birçok başka hastalık ve durumun sonucu olabileceğini, ancak ağrının kanserli olarak tanımlanmasına yardımcı olabilecek bazı işaretlerin bulunduğunu açıkladı. “Ağrıların kansere bağlı olabileceğinin belirtilerinden biri geceleri şiddetlenen ağrıların yanı sıra travmayla ilgisi olmayan ağrılardır. İştahsızlık, kilo kaybı, halsizlik, yorgunluk gibi başka belirtiler de olabilir. ve yorgunluk, mide bulantısı ve kusma veya ateş.”

jj

GECELERİ DAHA HIZLI BÜYÜYOR

Doktor daha sonra kanser ağrısının geceleri kötüleşmesinin ana nedenlerinden birini açıkladı. Bu süre zarfında kanser daha hızlı büyüdüğünden, zayıflatıcı semptomlar genellikle çok geç ortaya çıkar.

201,

UZUN SÜR SÜRÜYORSA DOKTORA BAŞVURUN

Dr. Lee, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yattığınızda tümörün ve çevre dokuların ağırlık dağılımı değişiyor. [potansiyel olarak ağrıya neden olur.”

Uzman isim hastalara, vücudun herhangi bir yerinde üç hafta veya daha uzun süredir devam eden açıklanamayan ağrıları olması durumunda doktora gitmeleri gerektiğini söyledi. Lee, açıklamasını “Masum bir açıklaması olabilir, ancak uygun bir değerlendirmeye sahip olmanız gerekiyor.” diyerek noktaladı.

Keşfet
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hatay'da 'kontrolsüz' yıkım! Öğrencilere 6 Şubat travmasını tekrar yaşattılarHatay’da ‘kontrolsüz’ yıkım! Öğrencilere 6 Şubat travmasını tekrar yaşattılar
Banka hesabına bakınca gözlerine inanamadı! Tam 450 bin lira...Banka hesabına bakınca gözlerine inanamadı! Tam 450 bin lira…
Yunanistan'da tarihi zirve! 6 yıl sonra bir ilk ziyaret...Yunanistan’da tarihi zirve! 6 yıl sonra bir ilk ziyaret…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking