Cumartesi, Temmuz 27

Minibüsçüler öğrencilere saldırmıştı… MOBESE görüntüleri ortaya çıktı! – Son Dakika Türkiye Haberleri

Olay, 2 Mayıs’ta Trabzon’un Sürmene İlçesi Çarşı Mahallesi’nde meydana geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde okuyan bir grup öğrenci, bir süre önce fakültelerine gidiş-dönüş özel öğrenci servisi kiraladı.

İddiaya göre; Öğrencilerin servis kiralamasına tepki gösteren bazı minibüs şoförleri, okul çıkışı kent merkezine giden öğrencilerin kiraladıkları otobüsü durdurarak, araçlarıyla otobüsün önünü kapattı. Otobüs şoförü ile durdurulan öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında tartışma çıktı.

Hatta çalışan sürücülerin darp edildiğini iddia eden servis şoförü ve öğrenciler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri müdahale ederken, darp ihbarı alan öğrenciler şikayetçi oldu. Servis içinde ve dışında yaşananlar öğrenciler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

2 DOLMUŞ ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli minibüs şoföründen 2’si, “Cebir veya tehdit kullanarak veya diğer kanuna aykırı davranışta bulunarak kara ulaşım aracının dolaşımını engellemek” suçundan tutuklandı. Diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Üniversite öğrencileri ile minibüs şoförleri arasında yaşanan kavganın cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Görselde; Engellenen otobüsten ilk olarak sürücünün indiği, bir süre bekleyen öğrencilerin araçtan inerek minibüs durağına girdiği, ardından kavganın çıktığı ve kavganın otoyola sıçradığı unutulmamalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking