Cumartesi, Temmuz 27

Meral Akşener’e yakın isim o iddiayı yanıtladı: ‘Teklif olursa değerlendirilir’ – Son Dakika Siyaset Haberleri

Meral Akşener’in Erdoğan ziyareti sonrasında herhangi bir açıklama yapılmaması tartışmalara neden oldu. İYİ Parti cephesinden eski başkan Meral Akşener’den toplantının içeriğine ilişkin açıklamalar istendi.

Çağrıların ardından Akşener’e yakınlığıyla bilinen İYİ İstanbul Milletvekili, Burak Akburak Sözcü televizyonda açıklama yaptı. Akburak’tan Akşener’e “Başkan Yardımcısı Teklifi” O da şikayete cevap verdi.

“TEKLİF DEĞERLENDİRİLECEK”

Önemli görüşmenin ardından içeriğe ilişkin açıklama yapan Akburak, Akşener’e “Başkan Yardımcısı” teklifi gelmesi halinde teklifin değerlendirilebileceğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu toplantının ardından böyle bir teklifin mümkün olduğunu düşünmediğini söyledi.

“DEVLETTE HİZMETE HAZIRIZ”

Burak Akburak’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Akşener, oğlu ve oğlu hakkındaki suçlamalara rağmen devlette görev yapmaya hazır. Müsavat, Dervişoğlu’na kızgın. İhraç edilirse İYİ Parti kalmayacak.

Yeni parti kurmayacak. Görüşmeyi Erdoğan talep etti, saati bir gün önceden belirlenmişti. Akşener, Bahçeli ile görüşmeyecek. “Bundan sonra bunu çok göreceğiz.”

Akburak, Akşener’in yeni saç renginden de bahsetti, “Saç rengi farklı olurdu, hoşuna gitti” dedi.

“SANI TERÖRİST GİBİ…”

Akburak, toplantı sonrasında Akşener’e gelen tepkilere sosyal medya hesabından şu şekilde yanıt verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking