Perşembe, Eylül 19

Mauro Icardi’den ayrıldığını doğruladı… Wanda Nara ünlü rapçinin yanında yer aldı! Onunla birlikte müstehcen görüntüler verdi

MYNET- Galatasaray’ın yıldızı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ve iki çocuğunun annesi Wanda Nara hakkında ‘boşanma’ iddiaları ortaya çıkmıştı.

Arjantinli model Wanda Nara da eşi Mauro Icardi’yi Instagram’da takip etmeyi bıraktı ve ayrılık suçlamaları güçlendi. Suçlamaların ardından Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisinin ve saldırganın ayrıldığını doğruladı.

“Aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz”

Wanda Nara; “Sonların ne kadar zor olduğunu ve ne kadara mal olduğunu biliyorum. Televizyonda ya da internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ve ben bir aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha çok çabalamak hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım ne bir suçlu ne de üçüncü bir kişi var, ilişkimiz her zaman devam ediyor. Dışarıdan göründüğünden daha güçlü Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla, “Saygınız için teşekkür ederim” dedi.

Icardi

ÜNLÜ RAPÇIYLA TANIŞIN

Beklenmedik bir hamle daha Arjantin’de bulunan Wanda Nara’dan geldi.

klips

Pablo Layus’un açıklamasına göre; Nara, bir zamanlar adı aşk dedikodularına karışan ve müzik videosunda müstehcen sahnelerle rol aldığı rapçi L-Gante ile bir gece kulübünde tanıştı.

Sıkmak
Yeni aşkıyla günün sırası buydu!  Kalça dansıyla bayıldıYeni aşkıyla günün sırası buydu! Kalça dansıyla bayıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom