Cumartesi, Temmuz 27

Kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalma mücadelesi…

“Video oyunları dünyasının en popüler serilerinden biri”Düşmek” Şimdi Amazon Prime Videosu aracılığıyla kamuoyuyla buluşmaya hazırlanıyor. Dizi kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor; lüks olan Düşmek Sığınağın sakinleri atalarının geride bıraktığı radyasyon dolu cehenneme geri dönmek zorunda kalıyor. 200 yıl sonra; İzleyiciler karmaşık, tuhaf ve şiddet içeren bir evrende hayatta kalmaya çalışan karakterlerin hikâyesini takip edecek.

Dizi yapımcısı Kilter Films’ten Jonathan Nolan ve Lisa Joy, kahraman Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten Gibi uzman oyuncularla işbirliği yapın. Üretme, Amazon MGM Stüdyoları ve Kilter Filmleri ek olarak Bethesda Oyun Stüdyoları ve Bethesda Softworks işbirliğiyle uygulanır.

Dizideki karakterler arasında Ella Purnell’in tarafından canlandırılmıştır Luciaiyimser bir karakter Kasa Sakini; Aaron Moten canını verdi Maksimum, genç bir asker; Walton Goggins’in tarafından canlandırılmıştır Ghoul, Çorak hayatta kalan bir ödül avcısı; VE Kyle MacLachlan’in tarafından canlandırılmıştır Denetleyici Hank, Vault 33’ün gözetmeni ve Lucy’nin babası mevcut.

Film Kilter, Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından kurulmuş ödüllü bir yapım şirketi olarak biliniyor. Dört mevsim için 54 Emmy adaylığı Kazanan Kilter Films, Westworld gibi başarılı projelere imza attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking