Güncel Haberler

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçı öncesi Süper Kupa için açıklama!Fenerbahçe

UEFA Konferans Ligi’nde Yunanistan ekibi Olympiacos ile karşılaşacak temsilcimiz Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

“HER MAÇIN FARKLI BİR HİKAYESİ VAR”

“Biz her zaman maç maç hazırlanıyoruz. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Oyuncularımızla birlikte çalıştık. Yarın maçtan Fenerbahce’ye yakışır bir sonuçla çıkmak istiyoruz.” Kartal, Süper Kupa maçında yaşananları da anlattı.

”SAHADA KALACAĞIZ”

kapak_204233

Kartal, açıklamasında şunları söyledi: “Yaşadıklarımız hem lig hem de kupa maçlarında açıkça ortadadır. Kamuoyuna haklılığımızı göstermek için yaptığımız bir tepkiydi. Bu tepkinin de karşılık bulduğunu düşünüyorum. Bazı şeylerin olması gerektiğini düşünürsek. Ülke futbolunun değişmesi durumunda yönetim kurullarının da bir değerlendirme yapması gerektiğini düşünüyoruz. Böylece her şey daha iyi olacak.” “Düşünüyoruz. Sahada kalmak istiyoruz. Yarınki maçın hazırlıklarını tamamladık. Dediğim gibi İstanbul’a iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Herkes merak ediyordu!  WhatsApp konuşmaları sızdırıldıHerkes merak ediyordu! WhatsApp konuşmaları sızdırıldı
Ses kaydı sızdırıldı!  Messi hakkında söylenenleri duyanlar inanamadıSes kaydı sızdırıldı! Messi hakkında söylenenleri duyanlar inanamadı
Semih'e gerçekten muhteşem bir teklif!  Yönetim anında müdahale ettiSemih’e gerçekten muhteşem bir teklif! Yönetim anında müdahale etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu