Cumartesi, Temmuz 27

İslam ve Hz. Muhammed hakkında korkunç sözler! Obama’nın eski danışmanı Stuart Seldowitz rezalete imza attı: “4 bin Filistinli çocuğu öldürsek yetmez”

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın görev süresi boyunca danışman olarak görev yapan ve İsrail ve Filistin Bakanlığı da dahil olmak üzere ABD Dışişleri Bakanlığı’nda çok sayıda görevde bulunan Stuart Seldowitz, New York’ta Mısırlı bir satıcıya defalarca sözlü saldırıda bulunarak Batılı yöneticileri Müslüman karşıtı olmakla eleştirdi. . (İslamofobik) ve yabancı düşmanının yaklaşımı ortaya çıktı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Seldowitz’in Manhattan’daki bir satıcıya defalarca sözlü tacizde bulunduğu görülüyor.

Görüntülerde Seldowitz şunları söyledi: “Burada kimse yok. Satıcı kibarca gitmesini istemesine rağmen buraya ‘Bu adam Hamas’a inanıyor’ yazan tabelalar koyacağım.” Ne söylediğini görebilirsiniz.

“FİLİSTİN’DE 4 BİN ÇOCUĞU ÖLDÜRÜYORSAK BU YETMEZ”

Seldowitz, Mısırlı satıcıyı “terörist” diyerek aşağıladı ve satıcı, “Beni değil, çocukları öldürüyorsunuz” dedi. “4 bin Filistinli çocuğu öldürürsek ne olur biliyor musunuz? Bu yetmez, yetmez.” dedi.

Başka bir videoda Seldowitz, telefonuyla satıcının fotoğrafını çekiyor ve satıcıyı, Mısır istihbaratının ailesini yakalayıp tırnaklarını çıkaracağı yönünde tehdit ediyor.

2

HZ. MUHAMMED’E, KURAN’A VE HADİSLERE KARŞI KORKUNÇ HAKARETLER

Seldowitz görsellerde peygamber Muhammed olarak görülüyor. İlginçtir ki, Muhammed’e, Kur’an-ı Kerim’e ve hadislere korkunç bir şekilde hakaret ediyor ve satıcıyı “cahil” olarak nitelendiriyor.

Obama’nın eski danışmanı Seldowitz’in Mısırlı satıcıya sözlü saldırısı Batılı yöneticilerin İslamofobik ve yabancı düşmanı tutumunun bir belgesidir.

Thumbs_b_c_e89caef502d62a6dd77f7b502ce7a5a0

İSRAİL VE FİLİSTİN DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞINA GÖREVLENDİRİLDİ

İsrail ve Filistin Bakanlığı da dahil olmak üzere ABD Dışişleri Bakanlığı’nda çok sayıda görevde bulunan Seldowitz, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın görev süresi boyunca Güney Asya Ulusal Güvenlik Konseyi’nin direktör vekili olarak görev yaptı.

Öte yandan Seldowitz ile ilgili videoların yayınlanmasının ardından Washington merkezli lobi şirketi “Gotham Hükümet İlişkileri”, Seldowitz ile ilişkilerini kesme kararı aldı.

(AA)

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
SON HABERLER |  Seçimlere 4 buçuk ay kaldı... İstanbul'un, Ankara'nın, İzmir'in adayı kim olacak?  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'den dönüş tarihini şöyle belirledi: SON HABERLER | Seçimlere 4 buçuk ay kaldı… İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir’den dönüş tarihini belirledi: ‘İddialıyız’
İstanbulda "Türk yüzyılında Kilis mutfağı" verimlilikİstanbul’da “Türk Yüzyılında Kilis Mutfağı” etkinliği
Bunu görenler şaşkına döndü!  21 yıl öncesinden görüntüler geldi aklımaBunu görenler şaşkına döndü! 21 yıl öncesinden görüntüler geldi aklıma

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking