Cumartesi, Temmuz 27

Galatasaray Spor Kulübü’nde yeni üyelerin berat töreni gerçekleştirildi!Galatasaray

Berker Işilen Mynet Spor Editörü

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kütük Başkanı Gürkan Eliçin ve Başkan Dursun Aydın Özbek kürsüden açıklamalarda bulunarak topluma birlik ve beraberlik mesajları gönderdi.

“TEK HEDEFİMİZ GALATASARAY’I BAŞARIYA GETİRMEK”

WhatsApp resmi 2024-01-20, 16.50.29_ba0e341f

Başkan Dursun Aydın Özbek, şunları söyledi: “Değerli Galatasaraylı taraftarlar, değerli hanımefendiler ve beyler, hepinize saygı ve selamlarımı gönderiyorum. Kulübümüzün yeni üyelerinin sertifikalarını sunmak üzere bugün gerçekleştirdiğimiz sertifika tanıtım toplantısına hoş geldiniz. Yeni üyelerimizin yüzlerinde büyük bir sevinç, gurur ve heyecan var. Olması gereken bu. Böyle büyük bir spor kulübünün parçası olmaktan gurur duyuyoruz ve duyacağız. Yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Böyle güzel bir kulübü kuran Ali Sami Yen Bey başta olmak üzere bize hizmet eden herkese şükran ve şükranlarımı sunuyorum. Galatasaray Spor Kulübü vatanını ve özgürlüğünü seven insanlardan oluşan bir topluluktur.”

“Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız bu dönemde geçmişimize ve yaptıklarımıza baktığımızda Galatasaray’ın Cumhuriyetin yüzüncü yılı olduğunu söylüyoruz. Galatasaray Spor Kulübü, Türk milletine en büyük gururu, coşkuyu yaşatmış bir kulüptür. Bu galibiyetlerin ışığı Galatasaray’ın birliğiydi. Gündüz Kılıç kardeşimiz, “Galatasaray ipi birlikte çekenlerin, birlikte sevinenlerin, birlikte üzülenlerin takımıdır” dedi. Değerli yeni üye kardeşlerim, buradaki mesaj şudur. Galatasaray, hepsinin birbirine yumruk gibi yapıştığını söyledi. Yeni üyelerimizle birlikte bu ipi birlikte çekeceğiz. Galatasaray Spor Kulübü’ndeyken sevgi atmosferini asla terk etmeyin.Galatasaray taraftarları birbirlerini eleştirir, önerilerde bulunur. Bunları yaparken hiçbir zaman sevgi atmosferinin dışına çıkılmaz ve kırgınlık yaşanmaz. Amacımız bir. “Galatasaray’ı başarıya taşıyacağız” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Dursun Aydın Özbek, yeni üyelere Galatasaray Spor Kulübü üyelik belgelerini takdim etti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hayranlar bile inanamadı!  Dünya yıldızı Samsun'da Hayranlar bile inanamadı! Dünya yıldızı Samsun’da
Icardi'den derbi öncesi Galatasaray'dan resmi açıklama!Icardi’den derbi öncesi Galatasaray’dan resmi açıklama!
F.Bahçe, Çağlar Söyüncü'nün transferi için dev bir adım attıF.Bahçe, Çağlar Söyüncü’nün transferi için dev bir adım attı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking