Cumartesi, Temmuz 27

Ersan Şen’e tepki gösteren Oğuzhan Uğur, Rezan Epözdemir’e davaya müdahil olma çağrısı yaptı! Ünlü avukattan yanıt geldi

Depremde 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi apartmanının sütunlarını kestiği iddia edilen pastane sahiplerinin avukatı Ersan Şen’in olması tartışmalara neden oldu. Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur da deprem bölgesinde yapılan özel programın bir bölümünü Twitter hesabından paylaşarak Ersan Şen’e tepki gösterdi.

“REZAN BEY’E AÇIK ÇAĞRIM”

Bu sefer sıra Münevver Karabulut’un ailesinin de avukatı olan Dr. Oğuzhan Uğur’da. Sosyal medyada Rezan Epözdemir’e seslendi. Uğur, paylaşımında şunları söyledi: “Bu, Sayın Rezan Bey’e açık çağrımdır. Sayın Rezan Epözdemir, bildiğiniz gibi Ezgi Apartmanı, izinsiz tadilatları, çukurları ile depremden sonra birçok kasıtlı şikâyet ve ihmale konu oldu – betonla doldurulan ve buna göz yuman yetkililer. Deprem Bu dönemde onlarca depremzedemize hiçbir tazminat talep etmeden destek olduğunuzu da biliyoruz. Ben ve hayatını kaybedenlerin aileleri, sizlerin de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu davada yanımızda olun ki, Devletin bilirkişi olarak görevlendirdiği kurumlar tarafından suçlu bulunan ve kasten adam öldürmekle suçlanan firariler hak ettikleri cezayı alsınlar. Bu davalar Ezgi Apartmanı’nda hayatını kaybeden 36 kişinin aileleri tarafından yürütülüyordu. Eminim bu duruma sessiz kalmayacaksınız. Saygılarımla.” dedi.

UĞUR’UN ÇAĞRISINA EPÖZDEMİR’DEN CEVAP

Rezan Epözdemir, Uğur’un çağrısına yanıt verdi. Epözdemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Sevgili Oğuzhan Uğur, öncelikle bu konudaki duyarlılığınız ve çabanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu davada depremzedelerin hayatlarına dokunduğunuz yolu büyük bir umutla takip ettik. Ayrıca hukuki sürecin de takipçisi olacağımızı söyledik. Depremle ilgili katıldığımız insani yayınların sonuna kadar devam etmesi ve hukuken sorumlu olan tüm sorumluların örnek bir şekilde cezalandırılması gerekmektedir.” Bu vakaları şirketimiz için bir sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendireceğimizi belirtmiştik. Bu bağlamda, bu soruşturmalarda hem avukat hem de mağdur ailesinin temsilcisi olarak aile bireylerini kaybetmiş birçok depremzedenin dosyalarını inceliyoruz. Ezgi Apartmanı davası da bu davalardan biri olacak. Bu vesileyle bu dosyada da bahsediliyor. Şu andan itibaren hiçbir talepte bulunmadan talepte bulunan tüm mağdur ailelerinin savunucusu olarak hareket edecek ve onların adalet mücadelesinde bir nefes+ olmaya çalışacağız. Merak etmeyin, çünkü maddi gerçeklerin ortaya çıkması, kamu vicdanının rahatlatılması ve adaletin tecellisini sağlamak için hep birlikte mücadele edeceğiz, sorumlular hak ettikleri cezayı alacaktır. “Üstlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü galip gelecektir.”

“MAĞDUR AİLELERİ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Uğur, Epözdemir’in paylaşımına atıfta bulunarak, “Hiç şüphem yoktu. Şahsım ve mağdur aileleri adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
BM: İnsani felaket gözlerimizin önünde yaşanıyorBM: İnsani felaket gözlerimizin önünde yaşanıyor
Bodrum'da duş!  Cadde ve sokaklar göle dönüştüBodrum’da duş! Cadde ve sokaklar göle dönüştü
Özgür Özel, Meral Akşener ile buluşacak! Özgür Özel, Meral Akşener ile buluşacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking