Cuma, Temmuz 26

Bursaspor’dan hakem kararlarına yönelik sert açıklama! “Kasten yapılan bir operasyon!”Bursaspor

Süper Lig şampiyonluğu kazanan ve şu anda 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor, hakem kararlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bursaspor’un kulübün internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

“Daha önce tepkimizi dile getirmemize rağmen Kulübümüz aleyhine artarak devam eden hakem hatalarının hiçbir gelişme göstermeden hata olarak kabul edilmesi artık mümkün değildir. Yapılan tüm hatalara rakip takımlara yakın bölgelerden atanan hakemler de eklenince Özellikle son haftalarda Bursaspor’un haklarını savunmak için açtığı davalar ve gayrimenkulle ilgili aldığı tedbirler sonrasında bunun kasıtlı bir operasyon olduğunu düşünmek kaçınılmaz hale geldi, aslında hakem hataları tahrik edici hale geldi. Bursa’dan ayrılıp TFF’de belli pozisyonlara gelen kişileri ilgilendiriyor, davacılar da bu kişilerle ilgileniyor.Bursaspor’un temasını yakından takip ediyoruz.Bursaspor’u hukuken savunamayanlar, haklarını savunmak için kulübümüze zarar vermeye çalışıyorlar. TFF ve MHK nezdinde girişimlerde bulunuyorlar çünkü bu davaları ancak kulübü kapatarak çözebileceklerini düşünüyorlar. Tüm taraflar şunu bilmelidir ki Bursaspor Kulübü, saha içi ve saha dışı tüm engellere rağmen mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Kayserispor attığı golle 3 puan aldıKayserispor attığı golle 3 puan aldı
Gaziantep FK'nın evinde sorunu yok!Gaziantep FK’nın evinde sorunu yok!
O maçta ne oldu?  Hakem vermedi, VAR vermedi, Ümraniyespor isyan ettiO maçta ne oldu? Hakem vermedi, VAR vermedi, Ümraniyespor isyan etti

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking