Cumartesi, Temmuz 27

Bilal Hancı kimdir, kaç yaşında? Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı nereli?

liderler grubu üye fenomeni Bilal Hancı Aldatıldığı haberiyle gündeme geldi. Kocası Bilal Hancı’nın gece kulübünde bir kadınla öpüştüğü fotoğrafı paylaştı. Peki Bilal Hancı kimdir, kaç yaşındadır? Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı nereden geliyor?

BİLAL BURUN KİMDİR?

Bilal Hancı, 8 Eylül 1989’da Trabzon’da doğdu. Eğitimini İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı.

Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanışan Bilal Hancı, sosyal medyada paylaşılan videoların ardından 26 Aralık 2014’te YouTube’da Kafalar kanalını açtı ve en popüler fenomenlerden biri oldu.

Sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği “Çocuktan Al Haberi” programının 11 Şubat 2018’de yayınlanan 89. bölümünde; Kafalar grubundan Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin yarıştı.

Sosyal medya fenomenleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin, 2018 yılında Kafalar Karışık filmi için söz ve müziği müzisyen Abdurrahim Akça ya da bilinen ismiyle Eypio tarafından yazılan “Kaşık” adlı şarkının video klibinde rol aldı.

2018 yılında Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’in başrollerini paylaştığı Kafalar Karışık filminde 3 sosyal medya fenomeni rol aldı. Yönetmenliğini Yücel Yolcu’nun üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can, Güven Kıraç, Nilgün Kasapbaşoğlu, Zuhal Yalçın, Ruhi Sarı, Erhan Yazıcıoğlu, Selahattin Taşdöğen ve Burak Tamdoğan gibi Türk sinema ve tiyatrosunun usta oyuncuları yer alıyor. . Yıldız Tilbe ve Funda’nın yanı sıra Arar ve Enes Batur da yer aldı.

5 Aralık 2018 tarihinde Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin’den oluşan Kafalar grubu Eser Yenenler Show’a konuk oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking