Cumartesi, Temmuz 27

AKP Gaziantep İl Başkanı ‘affını’ istedi

6 Şubat depreminde eşini ve oğlunu kaybeden AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, geçtiğimiz hafta gösterişli bir düğünde Naz Akdoğan ile evlendi. 5 yıldızlı otelde düzenlenen görkemli düğüne AKP’li valiler, milletvekilleri, bürokratlar ve ileri gelenler katıldı.

Çetin’in ailesini kaybetmesinden bir yıl sonra düğünü ve yatak odasının da dahil olduğu lüks düğüne ait fotoğrafların sosyal medyada paylaşılması olay yarattı.

“BAĞIŞLANMASINI İSTEDİM”

Çetin, bugün X (Twitter) hesabından yaptığı açıklamada AKP Gazianetep İl Başkanlığı görevinden istifa etti. Açıklamasında “Genel Merkezden af ​​diledim” diyen Çetin, şunları paylaştı:

“Bize gazi şehrimize hizmet etme fırsatını veren beyefendi. Başkanımıza, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte yan yana yürüdüğümüz meslektaşlarımıza, bizlere destek veren milletvekillerimize ve birlikte çalıştığımız her düzeydeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Benim aracılığımla yürütülen çirkin kampanyanın ailemi ve partimi yıpratmasına asla izin vermeyeceğimi belirtmek isterim.”

“YANLIŞ TARİH VERDİ”

AKP’li Çetin, istifa mektubunda 10 Mart yerine 10 Nisan yazarak yanlış tarihe imza attı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber Sunucu
meritking