Salı, Ekim 22

Vural Çelik’in ailesinden Gülse Birsel’in sözlerine tepki! “Affını diliyorum”

Avrupa yakasının Kubilay’ı olarak tanıdığımız sanatçı Vural Çelik, 17 Ekim’de hayatını kaybetti. İlginçtir ki, son yolculuğunda terhis olan ismin önceki gün cenaze törenine Gülse Birsel ve Ata Demirer katılmadı.

ÖNCE PAYLAŞILDI, SONRA SİLİNDİ

Avrupa Yakası’nda birlikte rol alan Gülse Birsel ve Vural Çelik’in uzun süredir rahatsız olduğu biliniyordu. Gülse Birsel, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gülse Birsel: “Keşke geçen sezonu birlikte oynasaydık. Keşke birkaç ay sonra bir televizyon programında benim hakkımda anlamsız ve uygunsuz sözler söylemeseydi. (Elbette kimse bir meslektaşıyla 16 gün boyunca iletişimini kesmez) Ama sonraki yılların hatalarını, yanlışlarını burada anlatmaya gerek yok: “Oyuncu arkadaşlarımla olan anlaşmazlıklarımda kavgalara, tartışmalara, magazin olaylarına girmem…” dedi. Birsel de tepkilere yol açtı, ardından paylaşımını hızla sildi.

“Benim yüzümden hayatını kaybetmiş gibi davranılıyor”

Veda mesajıyla ortalığı karıştıran Gülse Birsel’den yeni bir açıklama geldi. Birsen Altuntaş’a konuşan Gülse Birsel, “Günlerdir bana sanki benim yüzümden hayatını kaybetmiş gibi davranıyorlar.” Ünlü isim yaptığı yorumda şunları söyledi: “Günlerce sanki benim yüzümden hayatını kaybetmiş gibi muamele gördüler. İşlerine engel oldu, şununla, bununla uğraşmadı… 16 yıldır kırgınlığımın nedenlerini açıklamak zorunda hissettim kendimi. Alabildiğine eğlendiğimiz, buluşmak için zamanımız olsun istediğimiz zamanları anlattım ama sadece ilk bölüm yer aldı. Veya parça parça alınır. “Sosyal medya inanılmaz bir yer” dedi.

Gülse Birsel’in sosyal medya hesaplarından paylaşıp sildiği “Vural’a veda” yazısının ardından Vural Çelik’in kız kardeşi Kadriye Çelik’ten bir açıklama geldi.

“KARDEŞİM HAYATI BOYUNCA BİRÇOK İNSANIN KALBİNDE İZ BIRAKTI”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Sevgili kardeşim Vural Çelik öldü ve arkasında derin bir acı bıraktı. Sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak.

Unutmayalım ki kardeşim hayatı boyunca pek çok insanın gönlünde iz bıraktı. Bize öğrettiği değerleri, paylaştığı anıları ve bize verdiği sevgiyi asla unutmayacağız. Bu zor günlerde birbirimize destek olmanın ve onun anısını canlı tutmanın en önemli şey olduğunu biliyoruz.

GDFG

“Görmekten rahatsız olduk”

Acımız henüz çok tazeyken Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’in sınırlarını aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Kardeşimizi savunma fırsatı bulamadan bu tür yorumların yapılmasının uygun olup olmadığına karar vermeyi kamuoyuna bırakıyoruz. Bu açıklamalardan da anlaşılacağı üzere insanın kalemi yetenekli olabilir; Ama bu onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez.

Kardeşim insanları mutlu etmeyi, güldürmeyi seven bir insandı ve gördüğü her gülümsemeden mutlu oluyordu. Bu onun en büyük zenginliğiydi. Kardeşim hayatı boyunca kör bir anneye, kız kardeşe ve iki yeğenine bakan, hayatta kalma mücadelesi veren, ekmeğinin peşinde koşarken kimseye boyun eğmeyen bir insandı.

“KARDEŞİMİN MEZARINA GİDEN VE AF DİLEYEN ODUR”

Onuruyla yaşadı, onuruyla öldü. Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’e tavsiyemiz şudur: Kardeşimin mezarına giderek af diledi. Belki bu zor günlerde kalplerimizi biraz olsun sakinleştirir. Kardeşim cömerttir, umalım ki bizi bağışlasın… Kederimiz, acımız paylaşıldıkça azalır.

DGGDF

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul masöz
Antalya Haber