Perşembe, Eylül 19

Sivasspor’un golcüsü Rey Manaj’dan kötü haber!

genişletmek

KAYNAKMilliyet

Süper Lig’in beşinci haftasında Sivasspor, evinde Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup etti. Bu maçta sakatlanan Yiğidolar’ın golcüsü Rey Manaj’dan kötü haber geldi.

Daha fazla haberok-zarf.
Daha fazla haberok-zarf.

Trendyol Süper Lig’in beşinci haftasında Net Global Sivasspor ile Gaziantep FK, BG Grup 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. Bir yerinden sakatlanan Sivassporlu Rey Manaj ise oyundan çıktı. Teknik Direktör Bülent Uygun, karşılaşmanın ardından futbolcunun durumu hakkında bilgi verdi.

F.Bahçe ve Galatasaray’ın rakibi AZ Alkmaar, rakibine 9 gol attı! Tarihsel skor…

“Rey Manaj 3 hafta sahalardan uzak kalacak”

Bülent Uygun, şunları söyledi: “Rey Manaj 3 hafta sahalardan uzak kalacak. 2.derece yaralanma var. Manaj’ın bu sakatlığı bizi çok yoracak. Keita Balde de gelecek hafta sahalardan uzak olacak. Mevcut personel oldukça sınırlıdır. Belki de şampiyonanın en küçük kadrosuna sahibiz. Kalan haftalarda elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz. Elimizde ne kadar kadro varsa onu uyguluyorum. Sistemi, öğretmeni eleştirmek doğru değil. Forma kutlamalarının sarı kartla cezalandırılmasını doğru bulmuyorum. “İnsanlar artık bir golün ardından kutlama yapamıyor” diye yanıtladı.

Galatasaray – Rizespor maçında gecenin yıldızı oldu! Herkes onun programını konuşuyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş