Perşembe, Eylül 19

Bunu malzeme olarak bile kullanmıyorsun…

MYNET- Dilan ve Engin Polat hakkındaki soruşturmalarda “sahte Dilan Polat” lakabıyla anılan ve lüks hayatıyla öne çıkan Özlem Öz, son paylaşımıyla herkesi suskun bıraktı.

Lüks yaşamıyla dikkat çeken Özlem Öz hakkında soruşturma başlatıldı ve mal varlıklarına el konuldu, paylaşımları devam ediyor. Özlem Öz, geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi kasıp kavuran Narin haberinin ardından bir video çekmişti.

NARİN SONRA SOKAKTA BULUNDU

Narin’in cansız bedeni 9 Eylül’de daha önce aranan dere yatağında bir çantanın içinde bulunmuştu. Otopsi beklenirken Narin’in oraya taşındığı yönündeki iddialar manşetlere bomba gibi düştü.

Acı haberin ardından Özlem Öz’ün üzülme şekli biraz farklı oldu.

Özlem Öz, önce “Narin haberini duyunca hiçbir şey paylaşmak istemedim” dedi ve ardından sosyal medyada bir video yayıldı.

GÖRENLER ŞOK OLDU

Kızıyla birlikte okulların açılmasına ilişkin video paylaşan fenomen Özlem Öz, Narin Güran’ı hatırlayınca büyük tepki uyandırdı ve şunları söyledi: “Narin bugün yaşasaydı yarın okula başlardı.”

Özlem Öz’ün bu paylaşımı birçok sosyal medya hesabında paylaşıldı. Görenler kendilerini tutamayıp, “Yazıklar olsun Narin, ödül bile almış”, “Bunu da malzeme olarak kullanamazsınız”, “Vicdanınıza yazıklar olsun”, “Midem bulanıyor” dediler. “Tanrı sana bildiği gibi davransın.”

*Özlem Öz’ün Zap Medya’daki videosu kendi hesabında mevcut değildir. Gönderiyi silenin kendisi mi yoksa eski mi olduğu bilinmiyor ancak görüntülerin ardından sosyal medyadaki tepkiler çığ gibi büyüdü.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org istanbul masöz
Antalya Haber
meritking casibom giriş